.

luni, 30 aprilie 2012

Tort cu crema de cocos


Ingrediente:
Blat:125gr unt,50 gr zahar,3 oua,200 gr faina,2 linguri cacao,2 linguri lapte,1 praf de copt.
Crema: 1 l lapte,3 plicuri budinca de vanilie,200 gr zahar,250 margarina Rama,300 gr nuca de cocos.
Decor: iepuras si oua de ciocolata
Mod de preparare:
Blat:
Ouale se mixeaza bine cu zaharul,adaugam untul,apoi laptele,cacaua,praful de copt si faina.



Compozitia obtinuta se intinde in strat uniform pe hartie de copt.Eu am folosit forma rotunda .
Cand este coapta indepartam hartia.
Crema: Budinca si laptele se amesteca bine,adaugam zaharul si fierbem pana se ingroasa.Acoperim cu folie si lasam sa se raceasca.
Cand crema este rece  amestecam cu margarina pana devine o crema omogena si spumoasa.
Incorporam nuca de cocos.
In forma cu peretii detasabili in care am copt blatul punem mai intai folie alimentara si apoi blatul peste care intindem crema,care va fi un start foarte generos.
Impacheteam si lasam la frigider cateva ore.
 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...