.

vineri, 20 aprilie 2012

Tort"Buchet de trandafiri albi"



 Ingrediente:
6 oua
6 linguri de ulei
6 linguri de apa
300 gr faina
150 gr zahar
1 praf de copt

Blat:
Albusurile se bat bine impreuna cu apa pana spuma este tare.Adaugam zaharul in ploaie si batem bine spuma apoi adaugam pe rand cate un galbenus si o lingura de ulei si mixam bine in continuare.

Cu o paleta sau o lingura se amesteca usor de jos in sus in compozitie faina.

Se tapeteaza o tava patrata cu hartie de copt si se toarna compozitia.Coacem 25-30 min.
Pentru acest tort avem nevoie de 3 blaturi identice.
Crema:
Budinca de vanilie se amesteca cu laptele si zaharul si se fierbe.Se acopera cu folie si se lasa sa se raceasca.
Cand este rece mixam putin budinca si apoi adaugam 400 ml de frisca si mixam in continuare pana devine spumoasa crema.
Cu acesta crema se umple tortul.Pune pe fiecare strat de crema si fructe taiate cubulete.


Frisca ramasa,cele 600 de ml,se bate bine,adaugam colorant mov si decoram tortul cu ea.
Decorul principal al tortului il reprezinta cei 21 de trandafiri albi realizati din pasta de lapte praf.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...