.

duminică, 29 aprilie 2012

Inghetata de trandafiri



Ingrediente:

500ml frisca lichida,
1 litru lapte
6 galbenusuri,
10 linguri zahar
3-4 linguri dulceata de trandafiri
1 plic gelatina



Mod de preparare:

Laptele,5 linguri zahar si galbenusurile se fierb impreuna amestecand bine 2-3 min.Cand se i-a de pe foc crema se amesteca cu gelatia,dizolvata in putina apa.Se lasa sa se raceasca.
Albusurile se bat spuma la bainmarie impreuna cu 5 linguri zahar
Frisca se bate impreuna cu dulceata de trandafiri.

Se amesteca apoi toate impreuna,mixand bine.Se pune in caserole si se da cam 8 -10 ore la congelator.
Din aceasta cantitate au iesit 2 caserole de 2000ml.

 

 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...