Rulada in foaie de napolitana
Ingrediente
Pentru rulada:
300gr carne tocata
200 gr ciuperci(conserva)
2 oua
sare, piper (condimente pentru carne)
foi de napolitana
2 cepe
2 linguri ulei
Pentru prajit:
ulei
oua
faina
300gr carne tocata
200 gr ciuperci(conserva)
2 oua
sare, piper (condimente pentru carne)
foi de napolitana
2 cepe
2 linguri ulei
Pentru prajit:
ulei
oua
faina
Mod de preparare
Calim
ceapa tocata,adaugam ciupercile trecute prin masina de tocat si
carnea,condimentele.Luam de pe foc si adaugam ouale,amestecam repede.Punem compozitia fierbinte peste foaia de napolitana,o intindem uniform si rulam cat mai strans.Impachetam in folie si dam 15-20 min la congelator.
In acest timp pregatim garnitura(dupa preferinta)
Scoatem rulada din congelator,o taiem felii de 1 cm si le dam prin faina,ou batut si apoi le prajim in ulei incins.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu