Prajitura ”Flori de mar”
BLAT:
6 oua, 4 linguri de apa
200gr zahar
2 budinci de capsuni
5 linguri faina
1 praf de copt
CREMA:
2 budinci de vanilie preparate in 800ml lapte
250 gr margarina rama
250gr zahar
Blat:
Albusurile se bat spuma impreuna cu apa.Se adauga zaharul si se bate bine pana se topeste, se adauga galbenusurile. Apoi se adauga praful de budinca amestecandu-se usor cu o lingura. Se incorporeaza si faina impreuna cu praful de copt tot amestecand usor. Blatul obtinut se pune in tava hartie de copt.Se coace la foc mic 40 min.
Crema:
Budinca se fierbe impreuna cu laptele. Dupa ce s-a racit se amesteca cu margarina frecata spuma cu zaharul. Se pune peste blatul care s-a racit.
Peste crema se presara un strat generos de nuca de cocos.
6 oua, 4 linguri de apa
200gr zahar
2 budinci de capsuni
5 linguri faina
1 praf de copt
CREMA:
2 budinci de vanilie preparate in 800ml lapte
250 gr margarina rama
250gr zahar
Blat:
Albusurile se bat spuma impreuna cu apa.Se adauga zaharul si se bate bine pana se topeste, se adauga galbenusurile. Apoi se adauga praful de budinca amestecandu-se usor cu o lingura. Se incorporeaza si faina impreuna cu praful de copt tot amestecand usor. Blatul obtinut se pune in tava hartie de copt.Se coace la foc mic 40 min.
Crema:
Budinca se fierbe impreuna cu laptele. Dupa ce s-a racit se amesteca cu margarina frecata spuma cu zaharul. Se pune peste blatul care s-a racit.
Peste crema se presara un strat generos de nuca de cocos.
Arata foarte bine.
RăspundețiȘtergereMultumesc!E si tare buna prajitura asta.
Ștergere