.

luni, 9 aprilie 2012

Drob de miel


 Ingrediente:
Organe de miel(spilna,ficatul,rinichii,inima)
1 legatura ceapa verde
1 legatura usturoi verde
3-4 oua crude
2-3 oua fierte tari
1 legatura patrunjel
1 legatura marar
sare si piper
1 prapure de miel

Mod de preparare:
Organele de miel se spala bine in apa rece,se curata de pielite si cheaguri,se taie bucati si se lasa in apa rece cu otet cam 30 min.Mai iese din mirosul specific(pentru cei carora nu le place).
Se pun la fier si se spumeaza din cand in cand.Se las asa se mai racoreasca putin si apoi se trec prin masina de tocat.

Fierbem 3 oua si le curatam de coaja.
Ceapa,usturoiul ,mararul si patrunjelul se toaca marunt si se pun peste carnea tocata,adaugam ouale crude,sare si piper dupa gust.
Intr-o tava (de chec) unsa cu putin lei asezam prapurele( care a fost bine spalat si tinut in apa rece pana la folosire) intins frumos si lasam sa atarne peste tava .Punem o parte din compozitie,asezam ouale fierte,apoi restul de compozitie si acoperim cu prapurele pe care l-am lasat sa atarne peste tava.

 Dam la cuptor pentru 50 min ssa se rumeneasca frumos.
Se scoate din tava si se pasteraza la frigider invelit in folie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...