.

marți, 17 aprilie 2012

Tarta cu prune

Ingrediente:
Foaie de tarta:
 3 oua,150 gr faina,50 gr unt,150 gr zahar.
Crema:
1 plic budinca de vanilie,500 ml lapte,100 gr zahar.
500 gr prune dulci curatate de samburi
Mod de preparare:
 Ouale se amesteca cu zaharul si untul pana obtinem o compozitie spumoasa.Incorporam faina amestecand usor.Turnam compozitia in forma de tarta unsa cu unt si tapetata cu faina.
coacem 30 min.

Cand tarta este gata se scoate din forma si se lasa la racit.
In acest timp pregatim budinca dupa instructiunile de pe plic.
Turnam budinca asa calda cum este peset tarta si asezam feliile de prune incepand din centru catre exterior.

Lasam apoi la racit si putem portiona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...