.

sâmbătă, 28 aprilie 2012

Chec cu ciocolata

                               

Ingrediente:
100 gr. cacao, 400 gr. zahar, 100ml lapte, 1 praf de copt, 1 pachet de margarina rama, 200gr de faina, 3 oua
Glazura:
200 gr ciocolata

Intr-un vas se pune zaharul, cacaua, laptele si margarina la foc mic si se amesteca pana se topeste zaharul si margarina. Dupa ce clocoteste, se lasa 3-4 min. Compozitie se lasa sa se racoreasca putin si apoi se pune cate un galbenus de ou, faina cate putin, pana se termina, si la sfarsit se pun albusurile batute spuma si praful de copt, cand se toarna albusurile, se amesteca usor cu o lingura, dejos in sus. Se pune compozitia in forma si se coace la foc potrivit cam 25-30 min. Cand checul este copt, se scoate din cuptor si se toarna glazura incalzita.

2 comentarii:

  1. Ce guguluf dragut! Si mie imi place checul cu cioco tare mult!! pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,esti tare draguta!
      De cand am forma asta fac tot mereu tot felul de checuri in ea.
      Azi ma gandesc sa fac ceva cu menta,ca am dat cu ochii de ea in gradina...

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...