.

miercuri, 11 aprilie 2012

Stufat de miel

Ingrdiente:
1kg carne de miel(am ales bucati care nu merg la friptura)
500 gr ceapa verde
200 gr usturoi  verde(eu nu am avut si am pus cativa catei de usturoi uscat)
50 ml ulei
sare si piper
2 linguri pata de tomate
1 lingura faina
500 ml supa de legume

Mod de preparare:
Carnea de miel spalata bine se tine o ora in apa rece cu otet pentru a indeparta mirosul.
Ceapa spalata bine se curata si taie in bucati mai mari 3-4 cm.Se pune  la oparit cateva min in apa clocotita.
Lasam ceapa cateva min sa stea in apa fierbinte apoi se scurge de apa.

In wok-ul Delimano punem uleiu si apoi ceapa si usturoiul taiat felii si se calesc.Adaugam carnea si lasam cateva min pana se prajeste putin si carnea.Amestecam intre timp sa intoarcem carnea pe toate partile.

Adaugam supa de legume(daca nu avem supa vom pune apa calda),potrivim de sare si piper.Acoperim vasul si lasam sa fiarba incet.
Pasta de tomatese amesteca cu o ceasca de apa si o lingura de faina si se pune peste carnea si legumele care au fiert.Mai fierbem pana cand se ingroasa putin sosul.Tocam 2 fire de marar si servim fierbinte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...