Ciorbita de vacuta
Ingrediente:
Carne de vitel, morcovi, patrunjel radacina si frunze, o ceapa, zarzavaturi conservate.
Mod de preparare:
Carnea se pune la foc in apa, dupa ce a inceput sa fiarba,spumam bine. Dupa ce nu se mai aduna spuma adaugam legumele. Cand este fiarta carnea si legumele, adaugam taieteii si acrim ciorba cu borsul pe care l-am fiert separat. Adaugam la final patrunjel verde.
Carne de vitel, morcovi, patrunjel radacina si frunze, o ceapa, zarzavaturi conservate.
Mod de preparare:
Carnea se pune la foc in apa, dupa ce a inceput sa fiarba,spumam bine. Dupa ce nu se mai aduna spuma adaugam legumele. Cand este fiarta carnea si legumele, adaugam taieteii si acrim ciorba cu borsul pe care l-am fiert separat. Adaugam la final patrunjel verde.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu