Rulada cu nuca de cocos
Ingrediente:
500 gr biscuiti
1 cana cafea la filtru
3 linguri cocos
200 gr zahar pudra
3 linguri cacao
esenta de rom,vanilie
Crema:
200 gr zahar pudra
250 gr margarina rama
6 linguri cocos
Mod de preparare:
Biscuitii se macina, se amesteca cu cacaua,esenta,zaharul,cocosul si cu cafeaua.Se obtine o compozitie care se imparte in 2 parti pentru a pregati 2 rulade.
Crema:
Margarina se freaca spuma cu zaharul se adauga si nuca de cocos,se intinde in strat egal peste foia de biscuiti intinsa pe o folie alimentara si se ruleaza strans,se presara apoi nuca de cocos si se rostogoleste rulada prin acesta. Se lasa la rece apoi se feliaza.
500 gr biscuiti
1 cana cafea la filtru
3 linguri cocos
200 gr zahar pudra
3 linguri cacao
esenta de rom,vanilie
Crema:
200 gr zahar pudra
250 gr margarina rama
6 linguri cocos
Mod de preparare:
Biscuitii se macina, se amesteca cu cacaua,esenta,zaharul,cocosul si cu cafeaua.Se obtine o compozitie care se imparte in 2 parti pentru a pregati 2 rulade.
Crema:
Margarina se freaca spuma cu zaharul se adauga si nuca de cocos,se intinde in strat egal peste foia de biscuiti intinsa pe o folie alimentara si se ruleaza strans,se presara apoi nuca de cocos si se rostogoleste rulada prin acesta. Se lasa la rece apoi se feliaza.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu