Chec din albusuri cu ciocolata
Ingrediente:
10 albusuri
10 linguri zahar,
10 linguri faina
1 plic praf de copt
100 gr ciocolata menaj rasa
putin unt si pesmet pentru tapetat forma
Mod de preparare:
Albusurile se bat bine,adaugam apoi zaharul in ploaie si batem pana cand se topeste zaharul.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt amestecand usor.Adaugam la final ciocolata rasa.
Compozitia se toarna in forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Coacem timp de 40 min la foc mediu.Facem eventual testul cu scobitoarea.
Cand este gata se rastoarna din forma in care s-a copt.
10 albusuri
10 linguri zahar,
10 linguri faina
1 plic praf de copt
100 gr ciocolata menaj rasa
putin unt si pesmet pentru tapetat forma
Mod de preparare:
Albusurile se bat bine,adaugam apoi zaharul in ploaie si batem pana cand se topeste zaharul.
Incorporam faina amestecata cu praful de copt amestecand usor.Adaugam la final ciocolata rasa.
Compozitia se toarna in forma unsa cu unt si tapetata cu pesmet.
Coacem timp de 40 min la foc mediu.Facem eventual testul cu scobitoarea.
Cand este gata se rastoarna din forma in care s-a copt.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu