.

vineri, 20 aprilie 2012

Tarta cu ananas

Ingrediente:
400 Gr aluat foietaj din comert
400 gr branza de vaci perlute(facuta de mine in casa)
2 oua
100 gr zahar pudra
200 gr smantana
400 gr ananas rondele din compot
Mod de preparare:
Aluataul se pune in forma de tarta
 Eu am lasat aluatul asa  cum a fost,am incretit doar putin colturile.
Perlutele de branza(eu am avut facute de mine in casa) se amesteca cu smantana si ouale,adaugam zaharul si amestecam bine.


Acesta compozitie se pune in tava de tarta peste foaie si se uniformizeaza.
Asezam feliilede rondele de ananas si dam la cuptor 40 min la foc mediu.
Se coace un pic mai greu pentru ca se face zer de la branza si smantana,acesta trebuind sa scada.
Portionam rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...