Chiftelute cu sos de ardei
Ingrediente:
- 500 gr carne tocata amestec
-2 oua
- 1 ceapa
- 4-5 rosii
- 3-4 catei de usturoi
- sare si piper
-1 cartof mai mare
- 2-3 linguri pesmet
- . patrunjel si marar verde
- 7-8 ardei grasi rosii si galbeni
- 2 cepe mari
Mod de preparare:
Chiftelele se prepara din amestecul de carne tocata,cartoful dat pe razatoarea mica ,ou,sare si piper,ceapa si usturoiul tocate foarte marunt,putina verdeata si pesmetul.
Formam chiftele si le prajim in ulei incins.
Se scot pe hartie absorbanta,
Sosul se prepara din ceapa tocata marunt si calita in putin ulei,adaugam ardeii taiati bastonase si se lasa pana se inmoaie.
Adaugam rosiile taiate cubulete si fierbem pana toate legumele sunt pregatite pe gustul
nostru.
Asezonam cu sare si piper,patrunjel tocat marunt.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu