.

joi, 5 aprilie 2012

Prajitura cu crema de branza si ananas

Ingrediente:
Aluat:
250 gr margarina , 4 oua, 175 gr zahar, 300 gr faina, 1 praf de copt, 150 ml lapte, 2 linguri cacao.
Crema:
300 gr ananas din compot, 300 ml lapte, 1 budinca de vanilie, 200 gr margarina , 200 gr branza dulce de vaca, 100 gr zahar.

Mod de preparare:
Aluat:
Margarina care a fost tinuta la temperatura din bucatarie se amesteca bine cu zaharul si galbenusurile. Adaugi apoi treptat laptele in timp ce mixezi bine, pe urma se adauga faina amestecata cu praful de copt.


 
 Se pune in tava tapetata cu hartie de copt jumatate din cantitatea de aluat. 
 Cealalata jumate se amesteca cu cacaua si apoi se intinde in strat uniform peste compozitia alba. 

 
Se aseaza bucatile de ananas in sir lasand spatii intre siruri. Se coace 40 min la foc mediu.

Crema:
Laptele se fierbe impreuna cu budinca,se lasa sa se raceasca,Se amesteca margarina cu zaharul apoi se amesteca cu budinaca rece si adaugam si branza de vaci.

Se intinde crema peste prajitura rece si se da la frigider 2-3 ore inainte de a fi portionata. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...