.

vineri, 7 octombrie 2011

Tarta cu must de struguri si branza


Blat:200 gr faina,70 gr unt,1 ou,150 gr zahar,1 plic zahar vanilinat,1 plic praf de copt
Amestecam faina cu untul,adaugam zaharul,oul si restul ingredientelor.Aluatul obtinut se intinde in forma de tarta si se coace la foc mediu 25 min.


Crema de struguri:500 ml must de struguri negrii,1 plic de budinca de vanilie,2-3 linguri de zahar(depinde de must).Budinca se fierbe in must.

Crema de branza: 400 ml lapte,1 plic budinca de vanilie,6 linguri de zahar,1 lingura gelatina,250 branza proaspata de vaci.
Fierbem budinca cu laptele si zaharul,adaugam branza in budinca fierbinte si mixam pana aceasta din urma se topeste.Adaugam gelatina dizolvata in 2 linguri apa.

Aluatul de tarta se pune pe platou,se intinde un strat de crema de branza calda,apoi in mijloc se pune o lingura de crema de struguri calda,peste o lingura de crema de branza si tot asa continuam pana se termina ambele creme.Decoram cu boabe de struguri.Introducem tarta la figider 3-4 ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...