.

luni, 31 octombrie 2011

Desert cu piure de castane



Ingrediente:

Pentru crema de branza:
-branza proaspata de vaca
-zahar
-putina margarina
-stafide
-esenta de rom

Pentru jeleul din sirop de afine am folosit:
-500ml sirop de afine(100ml sirop si 400ml apa)
-gelatina

Pentru jeleul rosu:
-2 plicuri jeleu
400 ml frisca


Mod de preparare

Am amestecat margarina cu zaharul ,am adaugat branza cate putin apoi stafidele tinute in rom.A rezultat o crema delicioasa.
Pregatit conform instructiunilor de pe plic.Am turnat jeleul peste branza Si l-am pus la rece.
Apoi urmeaza stratul de frisca.Se pune peste stratul de jeleu intarit.Urmeaza piureul de castane si apoi jeleul rosu peste. Se da la rece.
Se orneaza cu frisca si betisoare cu finetti.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...