Desert cu piure de castane
Pentru crema de branza:
-branza proaspata de vaca
-zahar
-putina margarina
-stafide
-esenta de rom
Pentru jeleul din sirop de afine am folosit:
-500ml sirop de afine(100ml sirop si 400ml apa)
-gelatina
Pentru jeleul rosu:
-2 plicuri jeleu
400 ml frisca
-branza proaspata de vaca
-zahar
-putina margarina
-stafide
-esenta de rom
Pentru jeleul din sirop de afine am folosit:
-500ml sirop de afine(100ml sirop si 400ml apa)
-gelatina
Pentru jeleul rosu:
-2 plicuri jeleu
400 ml frisca
Mod de preparare
Am amestecat margarina cu zaharul ,am adaugat branza cate putin apoi stafidele tinute in rom.A rezultat o crema delicioasa.Pregatit conform instructiunilor de pe plic.Am turnat jeleul peste branza Si l-am pus la rece.
Apoi urmeaza stratul de frisca.Se pune peste stratul de jeleu intarit.Urmeaza piureul de castane si apoi jeleul rosu peste. Se da la rece.
Se orneaza cu frisca si betisoare cu finetti.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu