.

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Prajitura cu visine




Ingrediente

-8 oua,
-2 cesti zahar,
-3 cesti faina,
-8 linguri ulei,
-8 linguri apa,
-jumatate lingurita amoniac(stins cu zeama de lamaie)
-vanilie
-1 cana de visine fara samburi


Mod de preparare

Separam ouale,albusurile impreuna cu apa le batem bine,adaugam zaharul,galbenusurile,uleiul,batand in continuare.

Apoi cu o lingura amestecam usor faina,

visinele date inainte prin faina si adaugam amoniacul stins.

Punem prajitura in tava tapetata cu ulei si faina.O punem la cuptor la foc mic 40 min.



Dupa ce s-a racit taiem si pudram cu zahar.

E o prajitura foarte pufoasa si se pastreaza asa si a doaua zi.Nu se simte deloc gustul de amoniac,nici mirosul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...