.

vineri, 7 octombrie 2011

Prajitura cu mandarine





Ingrediente:(pentru 2 tavi)
8 oua,200 ml suc natural de portocale,
50-60 gr cacao,
200 gr zahar,
150 gr margarina sau unt
200 gr faina,
1 praf de copt,esenta de rom,
mandarine,2-3 linguri de gem de portocale sau caise,decor din ciocolata alba.




Mod de preparare:
Untul sau margarina se freaca bine cu zaharul,se adauga cacaua,galbenusurile.Se adauga sucul si apoi faina si praful de copt.




Se omogenizeaza bine si apoi se adauga amestacand usor si albusurile batute spuma.

In formele unse si tapetate cu faina sau cu hartie de copt se pune jumatate din compozitie,se aseaza felii de mandarina si apoi se pune restul compozitiei.Se da la cuptor la foc mediu.



Dupa ce sau copt prajiturile se rastoarna,se insiropeaza cu suc de portocale,se unge cu gem amestecat cu putina esenta de rom si se decoreaza.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...