.

sâmbătă, 22 octombrie 2011

Tort - Decor de toamna


recipe image

Ingrediente

Blat:8 oua,
8 linguri de zahar,
8 linguri de apa,
16 linguri faina,
1 praf de copt.

Crema:
5 budinci de vanilie,
20 linguri zahar,
200 gr margarina pentru creme sau unt.

Decor:
300ml frisca lichida,
1 nectarina si 1 ciorchine de strugure,
cateva nuci,
1 lingura nuca de cocos,
cateva piscoturi.


Mod de preparare

Din ingredientele pentru blat facem un blat pe care-l coacem intr-o forma rotunda.
Preparam apoi budinca dupa indicatii si cand e rece o amestecam cu untul.
Cu aceste crema umplem tortul.
Taiem blatul pe doua locuri si insiropam fiecare parte.
Decoram cu frisca,piscoturi si fructe.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...