Tort - Decor de toamna
Ingrediente
Blat:8 oua,
8 linguri de zahar,
8 linguri de apa,
16 linguri faina,
1 praf de copt.
Crema:
5 budinci de vanilie,
20 linguri zahar,
200 gr margarina pentru creme sau unt.
Decor:
300ml frisca lichida,
1 nectarina si 1 ciorchine de strugure,
cateva nuci,
1 lingura nuca de cocos,
cateva piscoturi.
8 linguri de zahar,
8 linguri de apa,
16 linguri faina,
1 praf de copt.
Crema:
5 budinci de vanilie,
20 linguri zahar,
200 gr margarina pentru creme sau unt.
Decor:
300ml frisca lichida,
1 nectarina si 1 ciorchine de strugure,
cateva nuci,
1 lingura nuca de cocos,
cateva piscoturi.
Mod de preparare
Din ingrediente pentru blat pregatim un blat pe care-l coacem intr-o forma rotunda.Preparam apoi budinca dupa indicatii si cand e rece o amestecam cu untul.
Cu aceste crema umplem tortul.
Taiem blatul pe doua locuri si insiropam fiecare parte.
Decoram cu frisca,piscoturi si fructe.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu