Friptura de pui la tava
Ingrediente
pulpe superioare de pui,
cateva ciupercute,
3-4 catei de usturoi,
o ceapa,2-3 foi de dafin,
Sare sau concetrat de pui
piper,300-400ml vin alb,ulei.
cateva ciupercute,
3-4 catei de usturoi,
o ceapa,2-3 foi de dafin,
Sare sau concetrat de pui
piper,300-400ml vin alb,ulei.
Mod de preparare
Pulpele spalate se aseaza in tava in care in prealabil s-a pus ulei.Se impaneaza cu felii de usturoisi se asezoneaza cu sare(concentrat de pui)si piper.
Primtre bucatile de carne punem ceapa taiata solzisori,ciupecutele si foile de dafin.Turnam vinul si acoperim tava cu folie de aluminiu.
Dam la cuptor,cand carnea este facuta,scoatem folia si mai lasam cam 5 min sa se mai rumeneasca putin carnea.
Am servit friptura cu piure de cartofi si muraturi.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu