.

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Friptura de pui la tava


recipe image


Friptura de pui la tava Acesta friptura este preferata de familia mea si o pregatesc foarte des.

Ingrediente 


pulpe superioare de pui,
cateva ciupercute,
3-4 catei de usturoi,
o ceapa,2-3 foi de dafin,
Sare sau concetrat de pui
piper,300-400ml vin alb,ulei.


  • Mod de preparare

    Pulpele spalate se aseaza in tava in care in prealabil s-a pus ulei.Se impaneaza cu felii de usturoi

    si se asezoneaza cu sare(concentrat de pui)si piper.

    Primtre bucatile de carne punem ceapa taiata solzisori,ciupecutele si foile de dafin.Turnam vinul si acoperim tava cu folie de aluminiu.

    Dam la cuptor,cand carnea este facuta,scoatem folia si mai lasam cam 5 min sa se mai rumeneasca putin carnea.
    Am servit friptura cu piure de cartofi si muraturi.



    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu

    Trimiteţi un comentariu

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...