.

sâmbătă, 8 octombrie 2011

Gogosari opariti





Cantitati:

10 kg gogosari,
1 l otet
3 l apa
10 linguri zahar
2 linguri sare
conservant
Boabe de piper,boabe de mustar,
foi de dafin.



Mod de preparare:
Spalam si curatam gogosarii,eu tai gogosarii in sferturi,sa nu fie nici o saminta pe ei.
Punem la fiert apa,otetul si restul mirodeniilor.Cand fierbe apa punem gogosri cat ne incpe in vas si-i lasam 2 min apoi scoatem gogosarii cu o spumiera si dupa ce s-au racorit sa putem umbla cu mana
ii asezam in borcane.Printre ei putem pune hrean taiat betisoare apoi punem apa calduta si incecam
sa scoatem toate bulele din borcan prin presare usoara.Punem consevantul si legam borcanele cu celofan.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...