Rosii nefierte
Ingrediente:
1 kg de rosii mici.boabe de piper,sare grunjoasa,apa,ulei,frunze de patrunjel.
Mod de preparare:
rosiile se spala,se pun in borcane cu boabe de piper si frunzele de patrunjel.
Se masoara cantitatea de apa necesara pentru umplerea borcanelor de rosii,se varsa apoi intr-un vas.La fiecare litru de apa se adauga o lingura de sare.Saramura se fierbe si apoi se raceste si se pune peste rosii.Se pune deasupra un start de ulei si se inchid borcanele.
1 kg de rosii mici.boabe de piper,sare grunjoasa,apa,ulei,frunze de patrunjel.
Mod de preparare:
rosiile se spala,se pun in borcane cu boabe de piper si frunzele de patrunjel.
Se masoara cantitatea de apa necesara pentru umplerea borcanelor de rosii,se varsa apoi intr-un vas.La fiecare litru de apa se adauga o lingura de sare.Saramura se fierbe si apoi se raceste si se pune peste rosii.Se pune deasupra un start de ulei si se inchid borcanele.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu