Povestea aspiratorului Philips Performer Expert cu sac


                      Povestea aspiratorului Performer Expert  a inceput in clipa cand a ajuns la mine.Eram inca la servici cand a venit pachetul.Am fost foarte incantata de aspiratorul primit.


                    Am primit pentru a testa ASPIRATORUL PHILIPS PERFORMER EXPERT CU SAC FC8726/09.
Trebuia studiat ce contine cutia si fiul meu mi-a venit in ajutor,mai mult din curiozitate.
Era aspiratorul FC8726/09  de culoare maro  insotit de un tub telescopic metalic din doua piese,capul de aspirare unic TriActiveMax, conceput special pentru depunerile mari de praf. Rezultate de curatare grozave, chiar si dupa ce se umple sacul!
Capul de aspirare TriActiveMax cu actiuni de curatare 3 in 1 acopera perfect podeaua pentru a maximiza colectarea prafului. 1) Deschide usor covorul cu talpa speciala, pentru a indeparta praful pana in profunzime. 2) Aspira elemente mari cu orificiul mare din partea frontala. 3) Sterge praful si murdaria de pe mobila şi de pe pereti cu cele două perii laterale.



                       Urmarorul accesoriu al aspiratorului era capul de aspirare cu perie Super Turbo permite curatarea profunda a covoarelor, eliminand cu usurinta parul si scamele. Peria rotativa din interiorul capului elimina activ particule mici de praf si par, rezultand o mai buna performanta de curatare a covoarelor. Rotile capului previn deteriorarea carcasei in cazul utilizarii pe suprafete dure.
In camera fiicei mele imi era foarte greu sa curat covorul.Ea are parul lung si zilnic se piaptana,il aranjeaza,deci pe covor este vesnic par.Cu aceasta perie rotativa  am reusit sa curat foarte usor covorul.
 Cam asa ceva am reusit sa curat de pe covor.Peria se curata foarte usor,fiind rotativa se desface parul imediat de pe ea.Sunt foarte multumita de felul in care curata.Cu aspiratorul meu trebuia ca dupa aspirare sa mai curat si cu peria.Mult efort depus  si mult timp de care aveam nevoie pentru curatenie.


                    Am mai gasit in cutie inca un accesoriu,o duza ingusta care avea o perie detasabila care in momentul testarii s-a dovedit a fi perfect pentru a aspira tapiteria canapelei
                    
 Se poate aspira de asemeni foarte usor si spatiile stramte sau nu din masina.Scaunele se curata foarte bine,de asemni mochetele din interior sau portbagaj.Deci daca masina e curata putem pleca la cumparaturi.





               De asemeni am imprastiat pe pat bilute de polistiren,acestea fiind foarte usoare fug in toate partile si sunt  destul de greu de recuperat.Am incercat sa vad daca aspiratorul ma ajuta  sa adun mizeria facuta,fara sa raman fara cuvertura pe pat si mai ales fara sa imprastii toate bilutele prin camera.Am redus puterea de aspirare la mod de aspirare pentru tapiterie si am ramas uimita,am aspirat foarte repede si mai ales nu am deranjat patul deloc,dar chiar deloc.



 si la aspirarea cartilor care fiind puse mai la inaltime sunt destul de greu de curatat de praf.Am reusit  sa aspir fara mare dificultate si foarte repede


Mai are bunatatea asta de aspirator inca un cap de aspirare ,o duza speciala pentru spatii inguste.Este perfecta la aspiratul masinii ,scaune,portiere...




                      Mai trebuie sa vorbim apoi si despre calitatile acestui aspirator care este conceput să atinga performanta maxima cu clasa de eficienţa energetica A. Tehnologia Airflow Max optimizeaza fluxul de aer, permitand desfacerea uniforma a sacului de praf, pentru a putea beneficia de cea mai mare putere de aspirare, chiar si pe masura ce sacul se umple.


                    Motorul eficient energetic a fost perfectionat, pentru a folosi mai putina energie astfel incat sa genereze un debit de aer mai mare.


                   Compartimentul de praf de 5 l special conceput iti permite să utilizezi optim sacul de praf pentru o curatare mai indelungată. Vom putea mentine performante ridicate de curatare pentru o perioada mai lunga de timp gratie sacului s-bag XXL Ultra Long Performance de 5 litri. Fabricat dintr-un material premium, cu mai multe straturi, care previne infundarea, sacul s-bag Ultra Long Performance garanteaza o putere excelenta de aspirare si filtrare, care dureaza pana la 80% mai mult decat un sac standard. 
                  Raza de acţiune de 11 m ne permite sa curaţam suprafete mai mari fara a fi nevoiti sa schimbam priza deoarece aspiratorul este dotat cu un cablu de 8 m lungime.
                  Setarile variabile de putere ne permit sa selectam nivelul optim de aspirare in functie de tipul de suprafata.
                  Filtrul HEPA13 si AirSeal capteaza chiar si cel mai fin praf inainte ca aerul sa fie evacuat inapoi, pentru un mediu curat si lipsit de praf si aer lipsit de alergeni. Aerul evacuat este chiar mai curat decat aerul din camera. Acest aspirator cu filtrare HEPA 13 este certificat pentru a putea fi utilizat de catre persoanele cu alergii de catre Fundatia Europeana de Cercetare Alergii. Filtrul HEPA 13 purifica aerul evacuat cu pana la 99,95% de alergenii precum: par de pisică si de caine, acarieni sau polen, pentru un mediu fara alergii.
                 Aspiratorul FC8926/09 are pe maner o telecomanda care ne ajuta la setarea obtiunii de aspirare fara a folosi butonul de reglare de pe aspirator.

E adevarat ca aspiratorul este destul de mare,ceea ce ne poate face sa credem ca este un aparat greu la prima privire insa el cantareste doar 5 kg.


                     Am testat aspiratorul la aspirat in toata casa  si timpul de aspirare a fost mult mai scurt ,aproape s-a injumatatit fata de timpul de care aveam nevoie sa aspir aceeasi suprafata (trei camere,un hol foarte mare,unul mai micut si o bucatarie imensa) cu aspiratorul pe care eu il am.
Puterea de aspirare a aspiratorului Philips Performer Expert cu sac este de 600W iar cea a aspiratorului  meu este de doar 350W.
 Apoi fata de aspiratorul meu acest aspirator Philips Performer Expert cu sac FC8926/09  este foarte silentios,avand un nivel de zgomot de doar 78 dB care are un  nivel de zgomot de 82 dB.
              Sunt foarte multumita de acest aspirator si il recomand tuturor celor care au nevoie de un aspirator performant.

Comentarii

  1. E de ajutor in toate noul aspirator, spor la treaba, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  2. O minunata descriere , chiar trebuie sa imi cumpar si eu un astfel de aspirator , te felicit pentru toate descrierile amanuntite care ne-ai informat , felicitari ...da il meriti !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand sa cumperi un asemenea aspirator.Jumatate din treaba o face singur prin eficienta!

      Ștergere
  3. ai avut noroc cu acest aspirator: ai testat si ai si facut curatenie de sarbatori

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar am facut curatenie foarte usor si foarte repede.Am putut sa aspir si seara tarziu pentru ca nu face zgomot!

      Ștergere
  4. Stiti ca va apreciez foarte mult si sunt convinsa ca ati pus la treaba aspiratorul zi de zi!Va doresc sa va bucurati de performanta lui cat mai mult!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu apreciez firma Philips si am in casa o gramada de electrocasnice de la ei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate,sunt foarte bune! Am ajuns la concluzia ca isi merita cu adevarat banii!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

Postări populare