Rosioara cu sos de usturoi si cartofi natur
Ingrediente:
rosioara-peste proaspat
ulei pentru prajit
4 catei de usturoi
1-2 cm de ghimbir
3 linguri ulei
200 gr iaurt
6-7 cartofi taiati cuburi
Mod de preparare:
Curatam pestele de solzi,intestine,branhii.Spalam pestele bine dupa care il uscam intr-un servet .
Saram pestele si-l lasam cateva min dupa care il punem la prajit in ulei incins.
Cartofii se fierb in apa cu sare.
Usturoiul se curata si se pune in blender,adaugam ghimbirul curatat si taiat marunt si uleiul.Se adauga un varf de cutit de sare.Blenduim bine si punem compozitia intr-un bol si adaugam iaurtul.
Pentru servire asezam un start de cuburi de cartofi fierti si scursi,asezam pestele si sos deasupra.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu