.

duminică, 5 aprilie 2015

Rosioara cu sos de usturoi si cartofi natur



Ingrediente:
rosioara-peste proaspat
ulei pentru prajit
4 catei de usturoi
1-2 cm de ghimbir
3 linguri ulei
 200 gr iaurt
6-7 cartofi taiati cuburi

Mod de preparare:

Curatam pestele de solzi,intestine,branhii.Spalam pestele bine dupa care il uscam intr-un servet .
Saram pestele si-l lasam cateva min dupa care il punem la prajit in ulei incins.
Cartofii se fierb in apa cu sare.
Usturoiul se curata si se pune in blender,adaugam ghimbirul curatat si taiat marunt si uleiul.Se adauga un varf de cutit de sare.Blenduim bine si punem compozitia intr-un bol  si adaugam iaurtul.
Pentru servire asezam un start de cuburi de cartofi fierti si scursi,asezam pestele si sos  deasupra.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...