.

marți, 21 aprilie 2015

Piept de pui cu ananas


Ingrediente:
1 piept de pui
200 gr ananas proaspat sau compot
1 morcov
10 gr ghimbir
1 ardei gras sau ardei colorati cate un sfert din fiecare
2 catei de usturoi
20 ml ulei
1 lingura miere sau suc de la compotul de ananas
1 Maggi cub de gaina


Mod de preparare:

Ardeiul se taie cubulete,ghimbirul,morcovul si usturoiul se dau pe razatoarea fina.Carnea de pui se taie cubulete si se condimenteaza cu maggi cubul de gaina sfaramat.

Prajim apoi carnea in uleiul incins.Se scoate pe o farfurie si se pastreaza cald.
In uleiul ramas de la prajit vom pune ardeiul la calit.Adaugam si amestecul de morcov,usturoi si ghimbir.

Se lasa 2-3 min dupa care se adauga cuburile de ananas.Eu am folosit sucul de la compotul de ananas dar daca nu avem se dizolva mierea in 200 ml apa calda si se adauga peste legume.

Le lasam sa fiarba pana scade pe jumatate cantitatea de lichid.Adaugam si carnea si o lasam sa fiarba cam 10 -12 min.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...