Bors de ied
Reteta este preparata dupa cea de AICI doar ca eu am folosit carne de ied si am mai adaugat frunze de stevie si taietei in locul orezului.
Ingrediente:
1 kg carne de ied
2 cepe
3 morcovi
1 telina
200 gr rosii cubulete
2 legaturi de stevie
1 legatura de patrunjel
1 legatura de leustean
1 lingura Maggi Secretul Gustului Intersavor de Legume
1 lingura Maggi bors cu legume
150 gr taietei
Mod de preparare:
Carnea se taie in bucati si dupa ce s-a spalat se pune la fiert cu putina sare.Cand incepe sa fiarba vom spuma bine zeama .Intre timp vom taia toate legumele in cubulete. Cand am scapat de spuma vom adauga legumele si Maggi Secretul Gustului Intersavor de legume.
Cand carnea este fiarta vom adauga stevia taiata fideluta ,taieteii si borsul Maggi.
La final adaugam patrunjelul si leusteanul tocat.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu