.

joi, 2 aprilie 2015

Chec cu vin,ciocolata si visine






Ingrediente:
4 oua
100 ml vin rosu
250 gr unt
250 gr zahar
250 gr faina
2 linguri cacao
1 praf de copt
100 gr ciocolata
100 gr visine din dulceata

Mod de preparare:
Ouale,zaharul si untul se freaca spuma.Adaugam cacaua,vinul,praful de copt si faina si se mixeaza pana cand compozitia este omogena.Se scot visinele din dulceata si se pun in copozitie iar ciocolata se rupe in cubulete si se amesteca si ea in compozitia de chec.
O forma de chec rotunda se unge cu ulei si se tapeteaza cu faina(eu am folosit o forma rotunda din silicon),se toarna compozitia si se da la cuptor.
Cand este coapta se scoate,se lasa la rece .


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...