.

marți, 21 aprilie 2015

Pui kiev



Ingrediente
500 gr carne de pui

300 ml ulei
200 gr pesmet
100 gr faina
 1 legatura patrunjel 
1/2 legatura marar verde
10 gr Maggi Secretul Gustului Intersavor de Legume
100 gr unt
2 oua

Mod de preparare:

Untul se amesteca cu verdeata tocata si Maggi de legume.


Pieptul de pui l-am taiat in felii subtiri ca pentru snitel.
Pe fiecare felie de carne am pus pe jumatate din ea  am intins un strat de unt aromatizat cu verdeata.Se intoarce jumatatea cealalta  peste unt.


 Fiecare bucata de carne se trece prin faina,ou si apoi prin pesmet.Se prajesc in ulei incins.

Se poate servi cu ce garnitura vrem si salata.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...