.

duminică, 19 aprilie 2015

Paine impanata



Am vazut si acesta idee si mi-a placut.Fiica mea a vrut sa facem acesta paine impanata cu de toate.

Ingrediente:
1 paine (coapta pe vatra si rotunda)
3-4 fire ceapa verde
 1/2 ardei rosu
400 gr cascaval afumat
200 gr cascaval
200 gar piept de porc afumat
4-5 ciuperci taiate felii si calite in putin ulei
4 oua

Mod de preparare:
Se taie paine in felii pana la 1 cm de baza(coaja de jos trebuie sa ramana netaiata).Se taie apoi si in celalalt sens la fel.Vom obtine o paine taiata in cuburi in partea de sus.In fiecare taietura se pun felii de cascaval,piept de porc,ardei,ciuperci.
Painea se pune intr-o forma de copt.Ceapa taiata marunt se amesteca cu ouale batute si se pune apoi deasupra peste paine.
Punem la cuptor painea astfel impanata si o lasam cam 25 min la foc mediu,pentru a se topi cascavalul.
Este foarte buna atat calda cat si rece.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...