Cadou de la Dr.Oetker

Azi asteptam un pachet -cumparasem ceva online- si trebuia sa soseasca prin curier.A venit pachetul asteptat.Nu trece mult timp si iar suna telefonul,era soferul de pe masina de curierat si imi spune ca am cateva pachete .Am ramas uimita,nu asteptam nimic.O sun repede pe fiica-mea (eu eram la servici) sa iasa la poarta ca a sosit curierul cu ceva.
Dupa cateva minute imi spune fiica-mea Valentina(Tyna cum ii spunem noi) ca am primit de la Dr.Oetker un pachet cadou,cu o multime de produse.Mi-a citit si scrisoarea atasata.
M-am bucurat foarte mult. Ma bucur foarte mult pentru pachetul primit.
Sigur voi folosi de sarbatori o mare parte din produsele primite si apoi cu alte ocazii si restul.
De fapt eu apreciez foarte mult produsele Dr.Oetker .Tot timpul in camara mea sunt multe produse si la aproape toate deserturile folosesc aceste produse de care eu sunt foarte multumita.
Dupa cum se poate vedea  la retetele mele de pe blog ,cremele de cele mai multe ori sunt facute cu budinca,care desigur sunt de la Dr.Oetker.De asemeni esentele,praful de copt,zaharul vanilinat si multe altele dintre aceste produse de la Dr.Oetker le folosesc foarte des.

Multumesc mult Dr.Oetker.



Comentarii

  1. e,,,,dupa munca,si rasplata,,,,intr-adevar sunt foarte bune produsele lor ,si in mana unei gospodine ca dv ,fac minuni.
    Va pup,Octavia

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

Postări populare