.

vineri, 13 decembrie 2013

Orez cu carne de pui la cuptor


Ingrediente:
1 cana de orez
1 piepta de pui
2 linguri pasta de rosii
oregano,sare si piper
patrunjel verde tocat

Mod de preparare:
 Orezul se fierbe dar nu de tot si se scurge de apa.
Pieptul de pui se taie in bucatele si se prajeste in putin ulei.Se condimenteaza cu sare si piper.
Amestecam apoi intr-un bol carnea cu orezul,adaugam oregano,patrunjel verde tocat ,eventual sare si piper daca mai este nevoie.Pasta de tomate o dizolvam intr-o ceasca de apa si o adaugam peste orez.Punem totul intr-o forma de copt si dam la cuptor 20 min. Este foarte bun daca deasupra radem niste cascaval.Eu nu am pus deoarece baiatul meu cel mai mic nu mananca nici un fel de branza.Am asezat din loc in loc cateva rulouri de branza topita.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...