.

miercuri, 27 noiembrie 2013

Supa crema de dovelac

Pentru reteta acestei supe m-am inspirat de pe blogul Laurei Laurentiu.Mi-a placut reteta si am fost sigura ca va fi buna.
Ingrediente:
500 gr dovleac
1 para
50 gr unt
1 ceapa
700 ml supa de pui
100 gr smantana
100 gr branza de vaci
1 radacina de patrunjel
 1 felie radacina de telina
1 catel de usturoi
sare si piper
1 lingura ulei
Mod de preparare:
Ceapa se taie in bucati marisoare,se caleste in ulei. Se taie in cuburi dovleacul,telina,patrunjelul si se pun peste ceapa. Se adauga supa si usturoiul,o lingurita  de sare si putin piper.

 Se fierbe pana se inmoaie dovleacul bine de tot. Sea pun legumele in blender si se fac piure.Adaugam peste  ele smantna si branza. Se mixeaza bine in continuare.

Se condimenteaza daca mai este necesar.
 Se serveste cum dorim: cu crutoane,cu smantana deasupra,cu piper macinat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...