.

duminică, 3 noiembrie 2013

Tarta de fidea cu avocado si ciocolata




Ingrediente:
Tarta:
200 gr fidea
1 ceasca de nuci si alune
 1 lingurita pudra de roscove
 2-3 linguri de stafide
 1 lingura de zahar
Crema:
 2 avocado
1 lingura zahar vanilat
zeama de la o lamaie
coaja de la o jumatate de lamaie
50 ml frisca lichida
 1/2 lingura unt
2 linguri alune macinate
Nuca de cocos si cicolata  pentru decor


Mod de preparare:
 Tarta:
Fideaua se fierbe in apa cu sare.Se scurge bine de pa si se pune intr-un bol.Adaugam zaharul,pudra de roscove.Adaugam apoi nucile si alunele macinate in blender.
Compozitia obtinuta se aseaza intr-o forma si se da la rece 1 ora.
  Crema:
 Avocado-ul se  taie in jumatate si se scoate miezul de pe coaja si se pune in blender.Adaugam zaharul vanilat,miezul de alune macinat,untul,frisca,coaja si zeama de lamaie.Se mixeaza bine.
Acesta compozitie se pune in forma peste compozitia de tarta.


Se da la rece apoi 4-5 ore dupa care se poate decora cu nuca de cocos si ciocolata rasa.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...