.

duminică, 3 noiembrie 2013

Dovleac umplut cu carnati si macaroane




 Ingrediente:
 1 dovleac -de preferat cu coaja mai tare
  200 gr macaroane
 2 fire de carnati de casa picanti si afumati
sare,piper,ulei de masline
200 gr branza brie
 150 gr bramza cu mascarpone si piper roz
 100 gr cascaval
150 gr smantana
 1 ardei capia rosu
1 praz
 
Mod de preparare:
 Dovleacului i se taie un capac la codita.Se curata foarte bine de seminte si tot miezul acela plin de vinisoare.
Condimentam interiorul dovleacului cu sare si piper si-l dam la cuptor 45 de min.

I acest timp pregatim umplutura cu macaroane.
 Macaroanele se fierb in apa cu sare al dente,dupa care se scurg si se lasa  deoprate.
 Prazul(o parte din frunze si o parte din partea alba)taiat cubulete si ardeiul deasemeni taiat cubulete se prajesc in putin ulei de masline impreuna cu carnatul taiat feliute.
Se amesteca  carnatul prajit cu pastele si branza taiata cuburi.

Smanatana se amesteca cu cascavalul ras.
 Scoatem dovleacul din cuptor(se scurge eventualul lichid adunat inautru) si  se umple cu compozitia de paste pe ste care se pune toata smanatana.

 Se pune capacul dovleacului si se  da la cuptor pentru o ora.


Se poate servi umplutura scoasa din dovleac impreuna cu miez de dovleac sau se taie felii di dovleac si se pune umplutura peste.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...