.

luni, 11 noiembrie 2013

Tarta cu crema de ananas






 Acesta este o trata care seamana cu crema de zahar ars.Gustul tropical al ananasului se imbina foarte bine cu aroma de rom.

Ingrediente:
Aluat de tarta:
50 gr unt
70 gr zahar
150 gr faina
1 ou
Crema:
500 gr ananas
200 gr smanatana
4 oua
 150 gr zahar
1 si1/2 lingura amidon de porumb
zahar vanilinat
2 linguri de rom

Mod de preparare:
Tarta:
Amestecam toate ingredientele de la aluatul de tarta si framantam un aluat omogen.Intindem o foaie  de 3-4 mm pe care o asezam in forma de tarta.
Crema:
 Ananasul din compot se scurge de zeama,se pune in blender si se mixeaza pana se obtine un piure fin.Se adauga ouale.
Adaugam zaharul,zaharul vanilat,smantana,romul si amidonul si amestecam in blender pana cand se omogenizeaza foarte bine compozitia.
Se toarna in forma de tarta compozitia de ananas.

Se da la cuptor la foc mic pana cand deasupra crema capata o culoare aurie. Crema va fi inca moale cand o scoatem din cuptor,de aceea o lasam sa se racesca in forma si de abia apoi se poate scoate si portiona.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...