.

duminică, 10 noiembrie 2013

Vinete pane



Ingrediente:
 1-2 vinete mari dar mai lunguiete
oua
 faina alba
 sare si piper
ulei

Mod de preparare:
Vinetele se taie felii cam 5-7 mm.Se sareaza si se pipareaza.Se aseaza intr-o stercuratoare care se pune deasupra unui vas adanc.Vinetele vor lasa multa zeama.
Dupa ce vinetele au stat cam 2-3 ore in asteptare,le pregatim pentru a le praji.
 Punem ulei la incins si apoi trecem feliile de vinete prin faina,ou si apoi le punem in tigaie.Se prajesc pe ambele parti  si apoi se scot pe un platou pe hartie absorbanta,pentru a se scurge uleiul in exces.
Sunt un adevarat deliciu. Daca dorim putem sa le servim cu un sos de usturoi sau mujdei simplu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...