.

duminică, 10 noiembrie 2013

Fajita mexicana


Ingrediente:
 500 gr pulpa de vita
2 ardei grasi de culori diferite
2 cepe
 1 lingurita cimbru uscat
1 lingurita piper macinat
250 ml bere blonda
o lingura ulei
sucul de la o lamaie
sare

Mod de preparare:
Intr-u bol se maesteca berea,sucul de lamaie si condimentele.Se pune carnea intr-o punga si se toarna amestecul de bere ,se inchide punga si se da la frigider pentru a se marina 12 ore

A doua zi se scoate carnea  din punga,se taie cuburi.
Intr-o tigaie cu ulei se pun la calit ceapa taiata pestisori si ardeii taiati fasii.Se presara sare si se lasa 5 min la calit.
Se adauga carnea,se amesteca bine,se lasa la foc 20 min.
Se poate servi cu felii de lamaie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...