.

joi, 2 februarie 2012

Rulouri cu budinca


Aluat:2 oua,
3 linguri de zahar,
1 lingura margarina,sau1/2lingura untura,
esente de rom,
3 linguri ulei,
250ml lapte,
10gr drojdie
faina cat cuprinde,pentru a iesi un aluat ca cel de gogosi.
Cum procedam:
Se framanta sise lasa la crescut.Intindem foi si taiem fasii cam de 1,5cm latime.
Se infasoara prinzand capetele aluatului dedesupt(,ca a nu se desprinda la prajit)pe bete cam de grosimea unui deget si se prajesc in baie de ulei.
Crema:
2 budinci de vanilie,preparate dupa instructiuni si apoi amestecate cu 200gr unt.
Se umplu rulourile cu ajutorul poshului si se pudreaza cu zahar.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...