Rulouri cu budinca
Aluat:2 oua,
3 linguri de zahar,
1 lingura margarina,sau1/2lingura untura,
esente de rom,
3 linguri ulei,
250ml lapte,
10gr drojdie
faina cat cuprinde,pentru a iesi un aluat ca cel de gogosi.
Cum procedam:
Se framanta sise lasa la crescut.Intindem foi si taiem fasii cam de 1,5cm latime.
Se infasoara prinzand capetele aluatului dedesupt(,ca a nu se desprinda la prajit)pe bete cam de grosimea unui deget si se prajesc in baie de ulei.
Crema:
2 budinci de vanilie,preparate dupa instructiuni si apoi amestecate cu 200gr unt.
Se umplu rulourile cu ajutorul poshului si se pudreaza cu zahar.
3 linguri de zahar,
1 lingura margarina,sau1/2lingura untura,
esente de rom,
3 linguri ulei,
250ml lapte,
10gr drojdie
faina cat cuprinde,pentru a iesi un aluat ca cel de gogosi.
Cum procedam:
Se framanta sise lasa la crescut.Intindem foi si taiem fasii cam de 1,5cm latime.
Se infasoara prinzand capetele aluatului dedesupt(,ca a nu se desprinda la prajit)pe bete cam de grosimea unui deget si se prajesc in baie de ulei.
Crema:
2 budinci de vanilie,preparate dupa instructiuni si apoi amestecate cu 200gr unt.
Se umplu rulourile cu ajutorul poshului si se pudreaza cu zahar.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Trimiteţi un comentariu