.

joi, 2 februarie 2012

Chec din galbenusuri


Avem nevoie de:
6 galbenusuri,
coaja de la o lamaie
stafide si cacaco(daca dorim)
20 linguri zahar(eu am pus 15 si e prea dulce)
20 linguri ulei
20 linguri lapte
20 linguri faina
1 praf de copt
Mod de preparare:
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul,se adauga uleiul,laptele amestecand tot timpul.



Se adauga pe rand,lingura cu lingura faina si praful de copt.
Se pot pune stafide daca preferam.
Punem o parte de aluat in forma pregatita din timp(unsa cu unt si tapetata cu pesmet).

Adaugam in restul o lingura de cacao si punem peste aluatul din forma.

Dam la cuptor,dupa coacere lasam checul in forma sa se raceasca.
Decoram dupa preferinta.Eu am pus ciocolata.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...