.

.

joi, 2 februarie 2012

Prajitura KIWI

BLAT:6galbenusuri se freca spuma cu 6 linguri de zahar,2 pliculete zahar vanilinat,1 pref de copt,
80ml ulei ,2 linguri cacao si 4 linguri faina.Se adauga treptat albusul batut spuma.
Se coace un blat care nu iasa prea inalt.
CREMA:O budinca de vanilie se pregateste dupa indicatiile de pe plic.Dupa ce s-a racit se amesteca cu 250gr margarina su unt
care a fost amestecat cu 150gr zahar.
Crema obtinuta se intinde peste blat.
GLAZURA:2 budinci de frisca se fierb cu 750ml suc de kiwi si 8 linguri de zahar.
Am facut suc de kiwi eu si neavand colorant ca cel din comert nu a mai iesit crema asa verde.
Dupa ce s-a racorit putin se pune peste crema si se orneaza imediat cu feliute de kiwi si dupa ce s-a racit se portioneaza
Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...