Rulada de cascaval
Ingrediente:
350 gr cascaval,3 fire de ceapa verde,100gr sunca,100 gr carnati,2 oua fierte tari,50 gr unt,300 gr branza de vaci 200 gr ciuperci,sare,piper alb.
Mod de preparare:
Taiem ceapa,ouale,carnatii,ciupercile si sunca cubulete,Amestecam branza cu untul moale,adaugam ingredientele taiate,sare si piper.
Cascavalul se pune intr-o punga si se scufunda intr-o cratita cu apa care fierbe si se lasa pana se topeste.
Se intinde apoi cascavalul intr-o foaie de 5mm.Se intinde compozitia peste foaie si se ruleaza stans.Se impacheteaza in folie de aluminiu si se da la rece cateva ore.
Chiar e un blog interesant,am vazut multe articole pe care chiar mi-ar placea sa le citesc.Astept sfarsitul de saptamana sa am timp pentru lectura.
RăspundețiȘtergere