.

miercuri, 1 februarie 2012

Tort"MECIUL DE FOTBAL"


 Ingrediente:
Blat: 5oua,5 linguri apa,5 linguri zahar,2 plicuri zahar vanilinat
10 linguri faina,1 praf de copt.
Crema: 5 budinci de vanilie,
1 pachet margarina pentru creme
15 linguri de zahar,
1,5  lapte
Decor:Nuca de cocos verde.
 Mod de preparare:
Albusurile se bat impreuna cu apa,adaugam zaharul si cele doua plicuri de zahar vanilinat.Dupa ce zaharul s-a topit  se adauga si galbenusurile.

Incorporam apoi amestecand usor si faina impreuna cu praful de copt.
Compozitia se coace in tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt.

Vom pregati in acest mod 3  foi de blat.

Crema:Budincile,laptele si zaharul se fierb impreuna.Se acopera budinca cu folie alimentara si se lasa la rece.Dupa ce s-a racit se adauga si margarina mixandu-se impruna pana obtinem o crema spumoasa.
Cu acesta umplem tortul.
De asemeni si pe dinafara punem tot crema si apoi imitam gazonul folosind nuca de cocos verde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...