.

sâmbătă, 25 februarie 2012

Friptura de porc



Ingrediente:
Pulpa de porc cu slanina, sare si condimente pentru carne de porc, ulei pentru prajit, 1 pahar vin alb.
Mod de preparare:
Pulpa de porc o taiem in bucati dreptunghiulare cu latimea de 10-12 cm, apoi pe partea cu soriciul facem crestaturi pe toata latimea la distanta cam de 2 cm. Condimentam carnea pe ambele parti.

 Punem carnea in tigaia cu ulei incins si o prajim cateva minute pe ambele parti,

apoi transferam carnea in tava impreuna cu grasimea rezulatata, mai adaugam un pahar cu  vin alb si dam totul la cuptor. Carnea se pune cu partea cu soriciul in sus. Din cand in cand mai stropim cu zeama din tava  friptura. Servim cu garnitura preferata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...