Tort cu nuca "Inimioara"
Ingrediente:
Blat:
10 oua,10 linguri de apa,15 linguri de zahar,20 linguri de nuca macinata,10 linguri de faina,1 praf de copt.
Crema : 1 borcan crema cioco-duo
Sirop: 200 ml apa,esenta de rom ,4 linguri de zahar.
Decor:200 gr ciocolata alba,1 lingura gelatina,2 linguri miere de albine,colorant rosu.
Mod de preparare:
Albusul se bate bine impreuna cu apa,adaugam zaharul si galbenusurile.
Incorporam pe rand nuca si apoi faina impreuna cu praful de copt.
Dupa ce acesta s-a racit l-am decupat in forma dorita si apoi l-am taiat pe doua locuri rezultand 3 foi.
Am insiropat fiecare foie de blat cu siropul obtinut.
Foarte dragut!
RăspundețiȘtergereSucces la concurs!
Tare frumos tortul! Succes la concurs!
RăspundețiȘtergereMultumesc,dar sa stiti ca a fost mai bun decat aratos,s-a topit imediat.
RăspundețiȘtergereSper sa am si putin noroc la tragerea la sorti...pupici la toate!