.

sâmbătă, 16 mai 2015

Paste in sos de rosii


Ingrediente:
200 gr paste melci ondulati
100 gr ardei colorat taiat fasii
1 ceapa
2-3 catei de usturoi
3-4 ciocanele de pui
6-7 ciuperci proaspete
100 gr pasta de tomate 
sare si piper
putin busuioc uscat
2 cani de supa de pui sau apa
3-4 linguri ulei


Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert in apa cu sare pentru 6-8 min.
Pulpele de pui trebuie dezosate si taiate bucati.Ciupercile spalate se taie felii.
Ceapa tocata se caleste in ulei.Adaugam ardeiul taiat fasii,eu am avut la congelator.Cand s-au inmuiat putin legumele,adaugam usturoiul tocat marunt,pasta de tomate,supa,sare,piper si busuiocul.


Lasam sa fiarba 10 min dupa care scurgem pastele si le adaugam in sos.Dam deoparte de pe foc si acoperim.
In timp ce pregatim sosul si fiebem pastele  vom pune si carnea de pui la prajit in putin ulei.

Cand carnea este facuta pe jumatate adaugam si ciupercile.Lasam sa se prajeasca pana cand carnea este bine gatita.
La servire vom adauga peste paste in farfurie si carne impreuna cu ciuperci.Decoram cu frunzulite de patrunjele verde.





 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...