.

marți, 26 mai 2015

Ciorba cu ardei umplut









 Ingrediente:
 ardei potriviti ca marime,
500 gr carne tocata(porc sau amestec),
100 gr orez,
2 cepe,
5o ml ulei,
3 cuburi MAGGI de legume
1 morcov mai mare,
1 radacina de patrunjel,
telina radacina,
3-4 rosii,
2-3 linguri pasta de tomate,
patrunjel verde,
2 oua.
Mod de preparare:
Calim in ulei o ceapa tocata marunt,adaugam orezul ,cuburile MAGGI si carnea.Amestecam si dam la o parte de pe foc.Punem in amestec cele 2 albusuri de la oua,si cateva frunze de partunjel tocat.



Intr-o oala in care v-om pregati ciorba punem morcovul,patrunjelul radacina,telina,rosiile,toate tocate cubulete si vom pune la fiert.
 Ardeii se spala si li se scoate cotorul cu seminte.Umplem cu umplutura peregatita si cand fierbe apa cu legumele vom pune ardeii pe rand .Lasam sa fiarba incet sa nu crape ardeii.
Calim in putin ulei o ceapa,adaugam pasta de rosii si punem peste ciorba,adaugam bors la plic sau de care avem,potrivim de sare.Dregem ciorba la sfarsit cu cele doua galbenusuri de ou.
Punem la final patrunjel tocat marunt si totul e gata de servit.Punem si putina smantana in farfurie si ciorba va fi un deliciu.





4 comentarii:

  1. arata extraordinar de bine,pupici multi si dulci

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara sa am laud,dar sa stii ca este tare buna!
      Multumesc mult pentru aprecieri! te pup!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Iti recomand cu mare drag acesta ciorba, daca nu ai incercat-o pana acum.Mai ales ca in curand apar pe piata ardeii de gradina.
      Pupici!

      Ștergere

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...