.

marți, 5 mai 2015

Bors de miel cu varza dulce




Reteta initiala este cu carne de oaie.Eu aveam in congelator doua pulpe de mielut.Gustul este mai bun si mancarea se face mult mai repede,carne fiind mult mai fageda.

Ingrediente:
2 pulpe de miel(pulpe  din fata)
2 verze 
1 morcov
1 ceapa
sare si piper
2 linguri pasta de rosii
1 legatura patrunjel
1 lingura Maggi Bors cu legume

Mod de preprare:
Carnea de miel fiind foarte frageda nu mai trebuie fiarta inaintea legumelor.
Ceapa tocata se caleste in putin ulei.Adaugam morcovul curatat si tocat cubulete iar apoi adaugam varza taiata fideluta.Condimentam cu sare si piper.Adaugam in oala peste varza care intre timp s-a inmuiat putin si carnea,pasta de rosii si apa.Lasam sa fiarba pana cand carnea si varza sunt fierte.Adaugam borsul Maggi si la final patrunjelul tocat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...