.

miercuri, 13 mai 2015

Supa crema de ciuperci


Ingrediente:
500 gr ciuperci proaspete
50 gr unt
 1 ceapa
1 l supa de pui(apa si 1 lingura Maggi Secretul gustului de gaina)
300 gr smantana
sare si piper
ceapa verde


 Mod de preparare:


Ciupercile se trec printr-un jet rapid de apa si apoi se taie in felii.Oprim deoparte 4-5 ciuperci.
 Ceapa tocata se caleste in untul topit.Adaugam ciupercile taiate felii.Lasam 4-5 min sa se inmoaie si apoi adaugam supa.Cand au fiert ciupercile le pasam cu blenderul,adaugam smantana si mai lasam sa fiarba 2-3 min.Condimentam cu sare daca mai este necesar si piper alb.
Calim in putin unt ciupercile oprite.Le punem in supa in momentul servirii.
Decoram supa cu frunze de ceapa verde si smantana.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...