.

luni, 25 mai 2015

Ciorba de perisoare(2)



Ingrediente:
1 morcov
1 telina radacina
1 ceapa
500 gr carne tocata de vitel
100 gr orez
3 oua
smantana
1 cub MAGGI de vita
1 lingura  MAGGI bors de legume
patrunjel verde
1 lingura pasta de tomate


Mod de preparare

Carnea tocata,orezul,ouale,sare si piper dupa gust,putina verdeata tocata,ceapa foarte fin tocata se amesteca bine si se formeaza perisoare mici.
O ceapa mai mare tocata se pune in ulei la calit,se adauga radacinoasele tocate marunt si se lasa sa se inmoaie putin.Se adauga apa,pasta de tomate si se sfarma cubul MAGGI de vita si se lasa sa fiarba cam 20 min dupa care se reduce focul si se pun perisoarele formate.Se lasa sa fiarba la foc mai mic.

Cand sunt fierte perisoarele se adauga borsul dupa gust,se potriveste de sare.La final se drege ciorba cu galbenusurile batute cu o lingura de smantana, se pune verdeata si se serveste.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Trimiteţi un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...